dimecres, 9 d’agost del 2017

Primeres vacances amb l'A (I)

Ahir i avui hem estat a Vilassar de Mar, una mini-escapadeta d'una nit per trobar-nos amb uns amics i, de passada, trobar algun catxé fent una petita excursió.
Hem fet nit a l'Hotel Vilassar. Tot i ser temporada alta i tenir quatre estrelles, no hem trobat que fos molt car i ens han tractat fantàsticament bé. A l'habitació ens van preparar un bressol que no hem fet servir gaire (fem collit) però el detall s'agraeix.
Si sou geocatxers potser us interessa saber que a Vilassar de Mar,  a prop de l'hotel, hi ha un parell de catxés força senzillets. Han estat els primers dos catxés trobats amb la petita A. I si teniu ganes de fer una mica d'excursió, us recomanem pujar al Castell de Burriac, on també hi ha un catxé. S'hi accedeix des de Cabrera de Mar, en cotxe, per pista de terra fins a trobar un aparcament. A partir d'allà hi ha una mitja horeta a peu. Podeu anar per la pista ampla o triar les dreceres entre els arbres que us faran el camí més fresc. Això sí, la pujada final, amb criatures petites, no es pot fer per drecera. Ànims i amunt! Arribar dalt val la pena. Fa un ventet que s'agraeix moltíssim i les vistes són espectaculars.
Ara l'A té 9 mesos i mig. Ahir va començar a assenyalar amb el dit, saluda amb la mà a tort i a dret, i comença a posar-se de peu. Li han sortit tres dents de dalt de cop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada